Vapaat 2-kirjaimisen suffiksin kutsut numeroittain

HUOM! Tämän listan oikeellisuutta ei voida taata, koska se generoidaan automaattisesti, eikä toimintaa varmisteta kuin satunnaisesti.

Lista on satunnaisen harrastajan tuottama eikä viranomaispalvelu, joten sillä EI ole takuuta eikä vaihto- tai palautusoikeutta. Jos lista on rikki, se korjataan sitten kun huvittaa, jos huvittaa. Jos jollekulle tulee mahdollisesta listan rikkinäisyydestä järkytystila, kannattaa ensin tarkistaa lääkitys ja seuraavaksi koodata itse vastaavaa taulukkoa tulostava ohjelma. Kiitos.


Listassa ovat vapaat 2-kirjaimisella suffiksilla olevat OH-kutsumerkit. Lista luodaan sulkemalla pois olemassaolevat kutsumerkit kaikkien mahdollisten kutsumerkkien listasta. Olemassaolevat kutsumerkit löytyvät Viestintäviraston listasta, joka on ladattavissa PDF-tiedostona radioamatöörejä koskevalta sivulta viraston omalta sivustolta. Tässä listassa ei ole mukana A-kirjaimella alkavia vain kerhoille myönnettäviä kutsumerkkejä, vaikka olisivat vapaanakin.

Karenssissa olevia kutsumerkkejä ei voi ostaa ennen 2 vuoden karenssiajan päättymistä. Karenssin päättymisaikaa ei ole saatavissa listasta, joten se on kysyttävä erikseen Viestintävirastosta. Varauksessa olevaa ei voi ostaa, ellei kutsumerkin varannut jätä laskua maksamatta.

Koska Viestintävirasto muuttaa formaattiaan usein, eivät vanhat skriptit enää toimineet, eikä intoa ole riittänyt enää korjata.
Hyperplasia prostataen tai C2H6O:n vaikutuksen aiheuttaman önnötyksen takia listat ovat poistettu.